Search This Blog

Monday, June 5, 2017

PULSUL PĂMÂNTULUI SE ACCELEREAZĂ! OMENIREA SE TREZEȘTE?

PULSUL PĂMÂNTULUI SE ACCELEREAZĂ! OMENIREA SE TREZEȘTE?

În 31 decembrie 2017, pentru prima dată de când a fost înregistrată rezonanța Schumann a atins frecvențe de +36. Frecvența normală era de 7,83.

"Indienii numeau frecvența 7,83, frecvența OM. Această rezonanță este pulsul Mamei Pământ. Rezonanța a fost constantă până în iunie 2014. După această dată s-a înregistrat o creștere semnificativă. La început s-a crezut că echipamentul de măsurare s-a defectat.
Mai târziu, specialiștii și-au dat seama că datele sunt corecte. Nu s-a înțeles ce a determinat această modificare. Pulsul Pământului se accelera.
Rezonanța Schumann este în concordanță cu undele alfa și theta ale creierului uman. Așa se explică faptul că modificarea rezonanței Schumann a dus la o percepție prin care timpul se scurge mai repede.
La o frecvență de 7,83, creierul se afla într-o stare de relaxare. Starea ideală de calm este cuprinsă între 12 și 15 Hz. Modificarea rezonanței este cauzată de modificarea câmpului magnetic al Pământului. Accelerarea rezonanței ne face mai obosiți, amețiți, deprimați.
În februarie 2017, rezonanța a depășit pragul de 36 de Hz. S-a spus că omenirea începe să se trezească, ieșind din starea de relaxare. Cercetătorii susțin că dacă acest proces se va amplifica, se vor produce modificări în procesele energetice planetare și în ființele umane, până când vom ajunge la punctul zero.

Ce înseamnă punctul zero? Sunt specialiști care susțin că Pământul nu se va mai roti timp de câteva zile, după care, mișcare se va relua în sens invers.
Pentru că Pământul trece prin centura fotonică a galaxiei, își va încetini mișcarea de rotație. Pe măsura ce pulsul Pământului crește, intensitatea câmpului magnetic scade. Intervine și fenomenul de inversare a polilor care este iminent. Soarele va răsări la vest și va apune la est."

No comments:

Post a Comment

News

2018 Univers Cosalien by Corky Art

News