Search This Blog

Tuesday, November 8, 2016

Superluna

Luna se va apropia de Pământ în data de 14 noiembrie, fiind un eveniment astronomic unic pentru secolul 21. Totodată, astrologii atenționează că acest eveniment va aduce oamenilor mai multă agresivitate, poftă de sex și scandaluri.
Spunem că este un eveniment unic pentru secolul 21 deoarece manifestarea va fi cunoscută ca extra-Superluna, satelitul natural al Pământului urmând să se afle cel mai aproape de Terra.
Următoarea extra-Superluna va avea loc în anul 2034, însă satelitul natural al Pământului se va afla puțin mai departe de Terra decât acum.
Precedenta extra-Superluna a avut loc acum 7 decenii, însă o astfel de apropiere între Pământ și satelitul sau natural a mai avut loc în urmă cu 140 de ani, noteaza PIK
Actuala extra-Superluna este un eveniment rar deoarece coincide și cu Luna Plină din 14 noiembrie. Satelitul natural al Pământului va fi mai aproape de Terra cu 14% și va fi cu 30% mai vizibil, spun cei de la NASA.
Pe de altă parte, astrologii atenționează că, în timpul evenimentului, trebuie să avem grijă cu nervii, deoarece oamenii sensibili la ciclurile selenare suferă de obicei de insomnie și au probleme cu tensiunea arterială.
Agresivitatea va fi mult mai evidentă în această perioadă. Pe 14 noiembrie, Terra, Luna și Soarele se vor alinia, acest lucru alimentând riscul de depresie.

No comments:

Post a Comment

News

2018 Univers Cosalien by Corky Art

News