Vitamina B17, care
ucide cancerul, este conținută în special în sâmburii de caise.
Aceștia au fost declarați oficial medicament împotriva tuturor
tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea
Război Mondial, dr. Max Gerson și-a tratat cu succes pacienții cu
acest remediu și l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se găsește
în sâmburii de caise, migdale, vișine, piersici, prune și mere,
precum și în semințele de mere, sorg, mei, semințe de in, linte,
unele soiuri de fasole și struguri. De asemenea, în unele plante și
multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod
curent în alimentație.
Modul actual de viață
ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr,
ulei de gătit și alte produse industriale și procesate, în timp
ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul
nostru. Bunicii noștri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar
cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe
uscate, pâine din făină brută și chiar pâine din mei. Astfel,
ei aveau acces, fără să știe, la vitaminele necesare pentru o
viață sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).
Vitamina B17 a fost
interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă
numeroși savanți susțineau că, dacă o persoană ar consuma
zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susține autorul
volumului menționat. Potrivit acestuia, giganții farmaceutici,
precum și Ministerul Sănătății al SUA au exercitat presiuni
uriașe asupra Direcției de control pentru calitatea alimentelor și
medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea
vitaminei B17, împreună cu informațiile atașate despre efectele
sale terapeutice împotriva cancerului, precum și vânzarea unor
categorii de fructe proaspete și sâmburi de caise.
No comments:
Post a Comment