Search This Blog

Sunday, October 20, 2019

Unde sunt extratereștrii?

Unde sunt extratereștrii?

În anul 2018, omul de știința rus, Alexander Berezin, publica un articol intitulat Prima intrare, ultima ieșire, în care susţinea că este dificil să admitem că nu există forme de viața inteligente în galaxia noastră.
Berezin sugera ca omenirea nu are capacitatea, mijloacele tehnice necesare pentru a detecta și a intra în contact cu alte civilizaţii. Alți oameni de știința susțin teoria conform căreia suntem condamnați să trăim izolaţi pe planeta noastră și să nu putem intra în contact cu civilizaţiile extraterestre. Trăim într-o simulare informatică
Pământul este o grădină zoologică?
În anul 1970, susţinătorii acestei teorii lansau o explicație controversată, numită ipoteza zoo. Omenirea este condamnată să nu poată intra în contact cu alte civilizaţii, dar este atent supravegheată de acestea. Suntem observaţi și monitorizaţi, precum animalele dintr-o grădina zoologică.
În anul 2016, regretatul fizician Stephen Hawking trăgea un semnal de alarmă cu privire la pericolul unui contact cu civilizaţiile extraterestre. Sfârșitul omenirii ar fi unul tragic.

No comments:

Post a Comment

News

2018 Univers Cosalien by Corky Art

News